söndag 3 juli 2011

kalaset, systern, pedarna och kääääk

fredagskvällen och natten var kalasig, solig, ösregnig, mina människor var här och sommarfeelisen ett faktum. en kväll och natt jag kommer minnas, och såna är för det mesta väldigt trevliga.

igår lagade jag och storasyster pasta med räksås, persilja, timjan från trädgårdslandet och lite skvättar av vår flaska 'Festivo', ett mycket tjusigt vin, och dessutom riktigt gott! (I recommend, i egenskap av 18 årig finsmakare)
till efterrätt stog "rabarber och jordgubbskaos med smuldeg och vaniljglass" på menyn, och detta serverades med kaffe och en fin rosa sommardrink.

efter att magarna var mätta och glasen var tomma cyklade vi in till stan för att lyssna på några polares band som hade spelning. eftersom att det är OSS vi snackar om, var vi givetvis lite sena och bandet hade avslutat sin spelning. (dock lär mixersnubbarna ha varit sämst i världen och därmed även ljudet,-då känns det mer ok att ha missat det)
vi drog istället vidare in till stan och drack öl bland människomassorna och de varierande outfit'sen. det känns fortfarande väääldigt fel att jag faktiskt får vara ute och sitta på terassen, gå in till ställen... ni vejt.
kom hem rätt sent, och idag är Theo trött. Det är tungt att vakta huset själv.

Råddbollen Kex - over and out, här vankas morgonmål!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar