tisdag 14 juni 2011

Olà och Jack

Portugal, 7:e dagen.
Gillar stora delar av landet, gillar stor del av människorna, gillar klimatet, gillar att flytta o byta bo plats, att se nyanyanya ansikten man aldrig sett förut och troligen aldrig kommer se igen heller, gillar att försöka komunicera sig fram med hjälp av tecken, tonläge och enstaka ord, gillar öl och vinpriserna (nybliven 18 åring=helt ok)
MEN saknar mina galenpannor och knasigaknasbölls där hemma som tusenstusing. Tur att de finns kvar(?!) då vi återvänder.

Är i Porto som bäst nu, anlände i eftermiddags och fastän staden (så långt som vi gått o sett på vägen till hostellet) främst består av jävliga upp&nedförsbackar(extreeema) samt övergivna, kaklade (kakel is THE Shiet i Portugal)grafittisprayade hus, så känns det toppen eftersom vi bor på världens schysstaste place. Jack White ljöd för fulla muggar när vi kom in och själva huset ser ut som en Urban kungs palats med skittung yttradörr i järn, världens trappainomhus, superfräsh wc, fantastisk bar och chillutrymme med Playstation och ett fullkomligen nedklottrat kylskåp fullt av meddelanden från gäster samt supertrevlig personal.
Överväger att låsa in mig här alternativt anställa mig själv för 1 månad.

Nu äre en FET dusch som står på schemat.
Ta hand om er där hemma,
Peace out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar